JUKEBOX HUREN ROTTERDAM

Jukebox huren Rotterdam

Jukebox huren Rotterdam

Blog Article

De mooiste party jukebox huren in Nederland en België

De mooiste en ook de grootste party jukebox van Nederland en België kun je huren bij Jukeboxhuren.nl, de grootste verhuurder van jukeboxen in Nederland en België.

Door een keuze te maken uit circa 20.000 songtitels in diverse genre’s kunnen jouw gasten zelf de muziek bepalen tijdens het feest. Alles is voorgeprogrammeerd en via een touchscreen eenvoudig te bedienen. Van swingende Rock & Roll klassiekers tot de Top 40 hits van deze week en van Nederlandstalige smartlappen tot Seventies Disco, onze jukeboxen zijn gevuld met een top selectie feestmuziek! Meer informatie over Jukebox huren Rotterdam.

Onze retro jukebox is een replica van een traditionele Wurlitzer jukebox waarbij een moderne Xenox muziekcomputer is ingebouwd. Daarmee is de digitale jukebox zeer geschikt voor het draaien van muziek op een feest, bruiloft of een bedrijfsborrel. De jukebox bevat led verlichting die automatisch van kleur wisselt. Dus geef je een feestje? Combineer de gezellige nostalgische sfeer met het digitale gemak en huur een jukebox voor op jouw feest.

Report this page